Plombering av 400 4x4 t3

Linhai 300 4x4/2x4, Linhai 520

Plombering av 400 4x4 t3

Innlegg Iloveatv » 20 Jul 2012, 08:31

Hei jeg har en Linhai 400 4x4 t3 og den er plombert på gire. Så den går ikke opp i høg berre i laft. Er det noen som veit hvordan man skal få fiksa det ? [smiil]
Iloveatv
80ccm
 
Innlegg: 23
Registrert: 20 Jul 2012, 08:26
Stolt fører av: Linhai 400 4x4 t3

Re: Plombering av 400 4x4 t3

Innlegg mats4121 » 11 Jan 2013, 00:28

Hei

det ligger ein liten sktur i giren. du må bruke ein umbrako for å fa den ut ligger litt gjømt men du finner den nokk visst du leter der med girstanga( altså der den går nedi)
mats4121
50ccm
 
Innlegg: 6
Registrert: 24 Jun 2012, 21:40
Stolt fører av: LINHAI 400 4X4 2012

Re: Plombering av 400 4x4 t3

Innlegg Iloveatv » 03 Apr 2013, 15:46

Hva er sktur ? Har samme atv :)
Iloveatv
80ccm
 
Innlegg: 23
Registrert: 20 Jul 2012, 08:26
Stolt fører av: Linhai 400 4x4 t3

Re: Plombering av 400 4x4 t3

Innlegg mats4121 » 13 Nov 2013, 23:22

Skrue meiner eg :) den er under en cm. Lang. Den ligger under venstre skjerm. Der du har den svarte girstanga ligger ein umoralsk skrue. Skru den ut og høggiret blir frigjort;)
mats4121
50ccm
 
Innlegg: 6
Registrert: 24 Jun 2012, 21:40
Stolt fører av: LINHAI 400 4X4 2012

Re: Plombering av 400 4x4 t3

Innlegg Iloveatv » 15 Nov 2013, 17:07

Fant det ut i vår ;) men det er sykt dårlig båndrag i høygir går så vidt opp i 50 i oppover bakke ! Noen tips ? Kan det vere elektronisk sperrer eller andre sperrer ?
Iloveatv
80ccm
 
Innlegg: 23
Registrert: 20 Jul 2012, 08:26
Stolt fører av: Linhai 400 4x4 t3


Gå til Linhai

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron