Jeg har startproblemer.

DVX, TRV, 3in1, H1...

Jeg har startproblemer.

Innlegg Liergutt » 09 Okt 2014, 16:38

Hei.
Min artic cat starter ikke.. Den får strøm, men displayet lyser ikke når jeg vrir om nøkkelen.. eneste som skrur seg på er lyset.

Noen som vet om hva dette kan være for noe? For jeg tenkte kanskje det kunne vært starteren, men da skal displayet fungere..

håper på noen som vet hva dette kan være :)

Mvh Anders
Liergutt
50ccm
 
Innlegg: 5
Registrert: 16 Sep 2014, 23:29
Stolt fører av: ATV

Re: Jeg har startproblemer.

Innlegg Bidda » 10 Okt 2014, 07:45

Ville først ha sjekket om alle utganger på tenningsnøkkel som skal få strøm får det. Kan også være sikring eller ledningsbrudd ved styret.
Den som har mest "prylar" når en dør vinner!
Interesse for alt med "kjekt å ha" ;-)
YouTube filmer "Bidda3514"
Bidda
400ccm
 
Innlegg: 110
Registrert: 25 Nov 2011, 21:13
Bosted: Ringerike
Stolt fører av: Kymco MXU500 2011

Re: Jeg har startproblemer.

Innlegg Tobben18 » 11 Okt 2014, 14:34

Kjenner ikke til A-C, men kan det ha noe å si om den står i gir?
Tobben18
350ccm
 
Innlegg: 98
Registrert: 26 Jul 2013, 15:06
Bosted: 5567 Skjoldastraumen
Stolt fører av: Can-Am Outlander 500 MAX DPS 2013

Re: Jeg har startproblemer.

Innlegg Vikingper » 20 Jan 2016, 05:30

Heisann! Fant du ut hva det var? Har samme problem med min nå [hjelp]
Vikingper
50ccm
 
Innlegg: 1
Registrert: 20 Jan 2016, 05:25
Stolt fører av: ATV


Gå til Arctic Cat

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Bing [Bot] og 2 gjester