Nedetid og litt tull i dag

Nyheter om hva som skjer, regler og diverse for forumet.

Nedetid og litt tull i dag

Innlegg :-) » 20 Jul 2010, 20:28

Vi har hatt litt driftsproblemer. En feil gjorde at vi måtte ta frem backupen. Dette har gjort at vi mistet alt fra 17.juli 2010 frem til i dag. Bare beklage, men sånn kan det gå. 3 dager overlever vi håper jeg [oh yes]

Det kan også virke som vi kan ha blitt hacket/cracket. Fikk en litt urovekkende mail fra ISP'n samtidig som vi ordnet backup. Den er som følger:

Vi har oppdaget at ditt webhotell har alvorlige sikkerhetshull som har blitt misbrukt av uvedkommende til å legge igjen skadelig kode. Denne koden fungerer slik at besøkende risikerer å få installert virus og/eller spionprogramvare på sin PC, og/eller at den kan brukes til å gjøre ytterligere skade på ditt eller andres webhotell. Vi har laget en oversikt over de skadde og skadelige filene vi har funnet i følgende fil på ditt hjemmeområde (utenfor www-mappen.

Denne meldingen gjelder ikke for forumet, men for førstesiden www.atvforumet.no og ikke forumet. Denne delen er nå stengt så ingen kommer kommer inn der. Har også sjekket for malware, men ikke funnet noen feil der. Vi stenger dermed ned og sletter ALT som ligger i bunnen så vi er 100% sikre på at ingen av våre brukere skal få noe tull med maskinen fra oss.
:-)
 

Re: Nedetid og litt tull i dag

Innlegg Stig » 20 Jul 2010, 22:20

Må bere si det er ein utrulig bra jobb dere gjør med alt hær inne, så vi andre får nytte av. [oh yes]
06 Can-am Bombardier Outlander max xt 800
Brukerens avatar
Stig
450ccm
 
Innlegg: 172
Registrert: 03 Feb 2008, 21:09
Bosted: Våle i Vestfold


Gå til Nyheter fra vårt atv forum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest