[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 664: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 664: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4203: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3418)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4205: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3418)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4206: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3418)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4207: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3418)
atvforumet.no - atv - firehjuling - quad • Se emne - Dynga

Dynga

Okelbo's krigsherjede plass der alt er lov (nesten). Vil du prøve ut forumets funksjoner så gjøres det her. Her kan du spamme, røyke og gjøre det ditt syke hode måtte ønske

Dynga

Innlegg okelbo » 16 Nov 2007, 15:32

Her var det tomt !

Ja sÅ viser det seg igjen at hØyere makter har slÅtt til igjen!

Vi som har fulgt med pÅ Dynga hadde fÅtt gleden av Å fÅ litt innsikt pÅ hva som skjedde der og de som bodde der er jo dette veldig trist, om en fÅr lov til Å bruke et slikt vagt uttrykk.

Men dette kan jo ogsÅ være et signal om at denne typen informasjon ikke er Ønskelig! Hvis sÅ er tilfelle hadde det hvert greit om en hadde fÅtt signaler om dette.

At vi nÅ har mistet Bjarne og vennene hans er jo katastrofalt, vi minnes han som en trivelig og en kanskje rotlØs type, kunne ikke annet en Å like den krabaten.
NÅ fÅr vi hÅpe at vi kanskje vil fÅ oppleve Dynga pÅ nytt etter en liten stund, det er mulig at all informasjonen ikke er godt tapt.
Vi som dagelig ferdes der og har over blikket vil prØv Å samle litt av trÅdene, hÅper at dette kan holde humØret oppe pÅ de som stØttet kampen for de av oss som ikke var og er helt A4.
Vil takke for all stØtten , det være seg hedelig omtale og gaver.

Mvh Renovasjons sjefen
Sist endret av okelbo den 17 Nov 2007, 08:07, endret 2 ganger.
Yamaha Wolverine 700
Yamaha Wolverine X2

http://www.arendal-atv.com
Brukerens avatar
okelbo
Renovasjons sjef
 
Innlegg: 329
Registrert: 02 Mar 2007, 22:16
Bosted: Vegårshei

Terror

Innlegg TG » 17 Nov 2007, 09:04

Det er med sjokk og vanntro jeg i dag kl. 05.30, mottok meldingen fra Renovasjonsjefen om at Dynga har vært utsatt for sabotasje.
Dette ser jeg pÅ som ett regelrett terroranslag, rette mot de svake og de litt annerledes tenkende inndivider.
Igjen skal klare Å innbille meg at en sÅkalt DNS feil pÅ en server alene stÅr for dette.

VÅr eminente Administrator skriver flg.

For de som lurer sÅ hadde vi DNS problemer mellom forum server og vÅr norske server. Skape litt kluss med pÅlogging for enkelte + alle linker i mail som ble sendt ut inneholdt feil adresse.
StØrste problemet har skjedd i SØppeldynga. Pga pruning "sletting av poster som ikke har blitt svar pÅ innen en viss tid"... Det er jo en skandale pga historiene fra dynga skulle jo nesten vært spart pÅ

NÅr det gjelder sletting av poster som ikke har vært i bevegelse pÅ en stund, sÅ ligger her fremdeles poster som er mye elder enn hva som var tilfelle med Dynga. SÅ dette er ett velorganisert anslag.

Hvem som som stÅr ansvarlig for denne grusomheten kan vi bare spekulere pÅ, men jeg har mine mistanker, som jeg av menneskelige hensyn ikke skal utdype her.
Her har vært noen med en skjult agenda, uten tvil.
Det gjenstÅr Å se om noen tar pÅ seg ansvare for dette. Men vi skal være klar over at der finnes grupperinger der ute som som lar seg rive med pÅ slikt og tar pÅ seg ansvar for ting de ikke har noe med, men de vet at dette er en vei til oppmerksomhet.

NÅr det gjelder materiale som har gÅtt tapt, sÅ mÅ jeg si meg enig med Administrator som utaler at dette er en katastrofe. Men noen kloke tunger ville vel kansje si:
Men hvis dette var sÅ viktig, hvorfor har dere ikke da tatt backup.
SelvfØlgelig har vi backup, men dette er som ett maleri. Det er orginalen som har den virkelige verdien, kopier er ikke det samme. Det er noe alle har, og de slenger rundt alle veier.

Der har vært kommentarer pÅ materialet som var lagt ut pÅ Dynga. Og langt fra alle var positive. Hva i all verden har dette med ATV Å gjØre, sØppel spØr du meg.
Og det er helt korrekt dette VAR en Søppeldynga, en vel organisert en i så måte.
Det undertegnende prøvde på, var Å å gi ett bilde av hva som rørte seg på Dynga, både av skapninger og dagligdagse hendelser.
Og jeg tok dette som ett fristed hvor man kunne utveksle litt andre ting enn problemer med lys og drivaksler. For de av oss som er på livets â€
President
©WAC - World ATV Challenger
TG
Åndelig villeder
 
Innlegg: 190
Registrert: 04 Mar 2007, 19:54
Bosted: Vegårshei
Stolt fører av:

Re: Dynga

Innlegg :-) » 08 Jan 2010, 23:49

På tide med en update her snart eller?
:-)
 

Re: Dynga

Innlegg GEIRMM » 12 Apr 2010, 09:13

kanskje de har byggd hus der dynga var [kjeft]
Geir

2010 POLARIS RZR-S
wonder if i would drive better if the steering wheel was on the "right" side
Brukerens avatar
GEIRMM
350ccm
 
Innlegg: 97
Registrert: 05 Feb 2008, 12:02
Bosted: Stavanger
Stolt fører av:

Re: Dynga

Innlegg okelbo » 19 Mar 2021, 17:43

lenge siden nå
Yamaha Wolverine 700
Yamaha Wolverine X2

http://www.arendal-atv.com
Brukerens avatar
okelbo
Renovasjons sjef
 
Innlegg: 329
Registrert: 02 Mar 2007, 22:16
Bosted: Vegårshei


Gå til Søppeldynga

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester